VIRKISTYS- JA ELÄMYSTOIMINTA

Puutarha- toiminta


Puutarhatoiminnassa työnnetään sormet multaan, tehdään istutuksia, kastellaan, kitketään ja nautitaan puutarhan rauhoittavasta ja elvyttävästä vaikutuksesta osana ryhmää. 

Tilaltamme löytyy ikäihmisten kuntouttavaan toimintaan suunniteltu puutarha. Toiminta soveltuu myös pyörätuolilla liikkuville.Yksilötoiminta 42€/h

Ryhmätoiminnan hinta 42€/hlö/tunti


Hyvän olon hevoshetki


Hevoshetki soveltuu esimerkiksi ikäihmisille muisteluksi entisistä ajoista tai pienille lapsille, jotka eivät vielä jaksa kokonaista tuntia. Voidaan käyttää myös rentoutumiseen sekä lapsille että aikuisille. Tule kokeilemaan! 

Hevoshetkessä tervehditään hevosia, tunnetaan niiden tuoksu ja lämpö ja sametinpehmeä turpa, joka hamuaa varovasti leipää kädestä. Rentoutushetkessä keskitytään olemaan läsnä ja tuntemaan hevonen kaikin aistein. Soveltuu hyvin myös pyörätuolilla liikkuville sekä huonollakin kelillä, käytössämme on lämmin ja mukava tila hevoshetkiä varten.  

Kesto 30 min

Hinta 37€/hlö


Luonto- toiminta


Järjestämme luontotoimintaa lapsille sekä ikäihmisille. Luontotoiminta suunnitellaan asiakkaiden toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti huomioiden asiakkaan toimintakyky. 

Toiminta voi olla vähäeleistä luonnon havainnointia ja metsän tai järviympäristön elvyttävän vaikutuksen kokemista tai toiminnallisempaa esimerkiksi kalastusta, marjastusta tai sienien keräämistä tai vaikkapa metsäseikkailu. 


Yksilötoiminta 74€/h

Ryhmätoiminta 74€/h/hlö