Kotihoito ja kotikuntoutus

Huolehdimme siitä, että arki sujuu mukavasti ja turvallisesti. Kotikäyntien sisältö suunnitellaan asiakaslähtöisesti vastaamaan asiakkaan toiveita ja tarpeita. Varaamme kotikäynneille aina riittävästi aikaa, jotta asiakas saa kiireetöntä läsnäoloa sekä mahdollistamme asiakkaan osallisuuden ja omatoimisuuden- kaikki toimet tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikki palvelupakettimme sisältävät ulkoilua ja mielenvirkeyttä lisäävää toimintaa sekä muistiharjoituksia ja kaikille hyödyllistä aivojumppaa. Kotikäynneillä voidaan käyttää aikaa myös hemmotteluun esimerkiksi tehdä jalkakylpy hierontoineen tai tehdä rentoutusharjoituksia apuna lievittämään kipuja tai ahdistusta tai muutoin vain tuomaan hyvää oloa.

Kotihoidon tavoitteena on omatoimisuuden ja toimintakyvyn ylläpitäminen tai palauttaminen ja hyvinvoinnin lisääminen, jotta olisi mahdollisuus asua omassa kodissa oman näköistä mielekästä elämää. 

Kaikki hoitajamme ovat kuntouksen osaamisalaan suuntautuneita lähihoitajia. Asiakkaitamme ovat lapsiperheet, vammaiset sekä ikäihmiset. Meillä on erityiskokemusta neuropsykiatrisista oireyhtymistä sekä muistisairaiden hoidosta. Luonto on  paikka, joka voimaannuttaa ja elvyttää! Tuomme Luonto-Hoivan asiakkaamme kotiin; luontoa voidaan tuoda sisätiloihin äänin, kuvin tai materiaalein sekä toiminnallisin menetelmin. Viemme asiakkaamme myös luontoympäristöön esimerkiksi metsään laavuretkelle tai kauniin Saimaan rannalle. 

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus osallistua tilamme yhteisölliseen virkistystoimintaan, jossa pääsee tapaamaan muita ihmisiä sekä osallistumaan eläinavusteiseen toimintaan tai luonto- toimintaan.

Kotikäyntien hinnat (ALV 0%):

arkisin 42€/h (ilta 50€)

lauantaisin 55€/h (ilta 65€)

sunnuntaisin/arkipyhät 74€/h (ilta 84€)

Kysy tarjous palvelupaketista!

Palvelut voi maksaa myös omaishoidon palvelusetelillä tai henkilökohtaisella budjetilla

Varaa palvelu puh. 045- 3195 145

Yksilöllisyys ja asiakaslähtöisyys sekä kiireetön läsnäolo ovat toimintamme tärkeimpiä arvoja